zondag 27 april 2014

Feestweek 2014

Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan feestweek 2014. Eind april is het hier altijd van dattum, 4 verjaardagen (al wordt de helft slechts met een bakje Sheba gevierd), een jaartje langer samen en -dit jaar- ook nog een zusjesdagje.

En dat het een goeike was, die feestweek.

 


22 april, ook wel de verjaardag van Michael en ons 9-jarig jubileum, werd er van uitgebreid ontbijt en Ikea gedaan. 's Avonds aten we alweer héérlijke (uithaal-)Kioku. Er zijn weinig dingen zo plezant als Olijfje sushi te zien verslinden. 's Avonds was onze kleine goofball overigens ook totaal in haar element, zelf lachen, klimmen en ons doen schaterlachen. Check.
Vrijdag 25 april deden we van zusjesdagje, na een vluchtig Starbucks-ontbijt stond een workshop 'tas met exotische knipoog' bij Veritas op het programma. We kozen voor een omkeerbaar exemplaar (Esther de rode en ik de blauwe) en dankzij de goede begeleiding (onze naaikunsten beperkten zich voor deze workshop tot slabbetjes) lukte dat wonderwel. Zélfs zonder slaap, maar dat is een ander verhaal. Binnenkort gaan we voor een rokje. Ik hou u op de hoogte van hoe dat verloopt... Toen we bijna klaar waren vergezelden Michael en Olijfje ons voor een hamburger bij Ellis burger. 't Was de eerste keer en ik geef u even mijn bescheiden mening: de burgers waren smakelijk en de frietjes perfect gebakken, maar volgens mij kunt ge prijs/kwaliteit betere burgers krijgen indestad.

Gisteren was het dan mijn beurt om jarig te zijn, na een heerlijk bad met Olivia, vertrokken we richting Standaard Boekhandel, want fb had mij verteld dat ene Mme en een andere Dorien daar zouden signeren. Een kort babbeltje later stonden er 2 handtekeningen in mijn laatste nieuwe boek. Eentje waar ik overigens al twee keer een succesgerecht uit maakte en dat terwijl ik hem nog maar een week of 2 in mijn bezit heb. Iedereen zonder moestuin ook naar de boekenwinkel alsgetmijvraagt.

Vervolgens trokken we naar Tinsel, want dat moest ik nu ook een keer proberen. De pancakes waren heerlijk fluffy, dat vond Olijfje ook zoals u op bovenstaande foto kan zien. En ook het zelfgebakken brood en de limonades waren héérlijk (hun parmezaans ei ga ik hier zo dadelijk namaken met een pistoletje: ei, aceto balsamico, tomaat, parmezaan en rucola - Topcombo!). Maar de mensen aan de tafel achter ons werden superonvriendelijk behandeld door één van de koks dus dat maakte dat wij al het gevoel hadden dat we blij mochten zijn dat er tegen ons vriendelijk werd gedaan, en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Daarna gingen we nog even naar mijn favorietste winkel. En vervolgens terug naar huis waar we van Italiaanse avondmaaltijd deden, een goeie season's finale zagen en we den box afbraken & ik nog maar eens te kleine kleertjes in curverboxen sorteerde. Ik word oud en zij wordt groot. En als u mij niet wil geloven dan bekijkt u het volgende filmpje maar. Olivia heeft sinds de feestweek ook een nieuw trucske, dat we gisteravond eindelijk op film hebben kunnen vastleggen. Eind april 2014, exciting times hier ten huize indestad.

1 opmerking:

Veritas Belux zei

Hey Sarah,

Wat een knap resultaat! Je zal er zeker veel complimentjes mee krijgen.

Vele creatieve groetjes,
Het Veritas-team