zondag 16 januari 2011

Niets is wat het lijkt...

Niet alleen de mannen van Neveneffecten belazeren u waar u bijstaat, nee, ook ik doe dat. Toen vorig verhaaltje online kwam, zat ik helaas helemaal niet blij te wezen met mijn nieuwe gsm. Ik lag ziek in mijn geïmproviseerd WC-bed. Van zo'n uur of twee tot dik na elven heb ik daar -laat ons het even eufemistisch beschrijven- de tijd doorgebracht. 

Dankzij de "post je bericht op aangeduid moment" kon ik toch tegelijkertijd online aanwezig zijn, magie alshetware! Vandaag ben ik echter wél live bij u, vanop de zetel, met mijn nieuwe aankoop ons verlaat George Clooney (kerst)cadeau in de hand en een fantastisch tijdverdrijf voor zalige zonnige zondagnamiddagen die op hun einde lopen. Wil je een uitnodiging voor Pinterest, laat het dan even weten, ik heb namelijk een 'invite friends' knopje op mijn profiel!

De capsules op de foto zijn overigens een fractie van ons startpakket,  
maar liefst 266 262 capsules liggen hier te blinken in de kast.

Zo! Als u bij deze niet gigantisch gePinspireerd én dankzij Pinterest ook voorzien van het meest geweldige weekmenu de nieuwe week tegemoet gaat, dan weet ik het ook niet meer. Of toch wel. 
Kom even langs, een beetje GeorgeClooney is dan waarschijnlijk exact wat je nodig hebt.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

ik kom eens op de koffie ...
maar dan moet "HIJ" erbij zijn hé ?
mama

sarah zei

Maar moederke, jij hebt het veels te druk met uitkijken naar Parijs, jij zou niet eens merken dat het 'de Muji' in plaats van 'den George' is. ;o)

Sandra A. zei

O, ik zou wel graag een uitnodiging voor pinterest willen, lijkt me zo leuk!

Waslijn zei

Zou je mij ook een pinterest uitnoding kunnen sturen?
Bij voorbaat dank

Mies
wasgoed@waslijn.com

sarah zei

Heej Mies, de uitnodiging is onderweg! Mocht er toch nog iets mislopen dan hoor ik het wel. Groetjes!