maandag 10 maart 2014

Omdat een beeld soms meer zegt dan 1000 woorden...

  
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


 
 


Met dank aan:
de lieve familie voor hun aanwezigheid en vele cadeautjes - Hema voor de decoratie - King Louie voor de matching jurkjes - Moocos voor het kroontje - Bambi's mom voor de perfecte uitvoering van Olivia's eerste 'taartje' en de vier andere overheerlijke taarten (niet op foto wegens te rap opgegeten) - Vlijtig voor het beste verjaardagsidee ooit (het plan is om Olijfje elk jaar een kunstwerkje te geven als deel van haar verjaardagscadeau zodat ze, wanneer ze 18 is, een mini-kunstcollectie bezit) - Ninainvorm voor de uitvoering van het verjaardagsidee, in de vorm van het vreselijk mooie bord-kunstwerkje waar ik zo verliefd op ben: de kleurtjes! poezen! de stad! de naam van ons drommeltje met een hartje erin! - mijn lief voor de liefde ♥

2 opmerkingen:

nina zei

Van harte proficiat nog! Wat ziet Olivia (en jullie ;)) er stralend uit op haar eerste verjaardag... Ik vond het ontzettend leuk om aan jullie jaarlijkse kunstproject mee te mogen werken (en zelfs de spits af te mogen bijten).

sarah zei

Dankjewel! Wij zijn ook nog steeds blij met je kunstwerk, het bordje staat tot nader order tentoongesteld in de leefruimte :)