woensdag 15 april 2009

Tijd

Geen tijd om te bloggen... en dat in de paasVAKANTIE, het is een schande.
De laatste dagen hield ik me vooral bezig met al eens wat langer te slapen, werken, een etentje met de familie, in het zonnetje zitten, het leren een rokje maken uit deze belachelijk mooie stof:


Maar naast al dat heerlijke vakantievieren is sinds maandag de online workshop van Elise Blaha de grootste boosdoener voor mijn tijdsgebrek. Ik volgde Elise's blog al een tijdje toen ze bekendmaakte dat ze een workshop zou organiseren. Uiteraard kón ik gewoon niet anders dan me inschrijven en het is geweldig (foto's van het 'werk' van onze klas: hier). Mijn hoofd gaat 200 km. per uur wanneer ik alle vrolijke, goede ideeën van haar en anderen zie en lees op het internet.

Zoveel ideeën dat ik nu al minimum 3 jaar loopbaanonderbreking kan nemen en me nog steeds zal weten te amuseren... Maar 4,5 jaar werken als student (16u./week) zal wel geen loopbaanonderbreking opleveren zeker?
Het is jammer maar al die wilde knutselplannen zullen dan toch even plaats moeten ruimen voor, jawel, het behalen van een diploma.
Intussen wacht ik nog heel even tot ik fulltime werk heb, werk zonder thuiswerk, elk weekend en elke avond vrij (lijkt me héérlijk): cursus kunstgeschiedenis, cursus kleding maken, oningeplakte fotoboeken, kruisjessteekstof, stock-stoffenverkopen, fimo, amazon, haakpen, breinaalden, verre bestemmingen, in te scannen foto's en gigantische lijst
te-maken-gesterde-items in mijn google reader...

ik ben op komst!

3 opmerkingen:

mama zei

Net zoals je moeder ... tijd te kort !!
Maar ik zou het toch op prijs stellen dat je even op je tanden bijt, je diploma haalt... en dan tijd genoeg om je bezig te houden !!!
kussies mama

sarah zei

oké oké, maar toch -heb je al eens op flickr gekeken?

Anoniem zei

natuurlijk ... ;-)