vrijdag 8 juli 2011

En toen...

-ging de knutselmarathon nog een beetje verder...
 Muffin-ketting

-wandelde ik met een letterbak van 3,5kg. (én fiets én boodschappentas) 3km. dwars door de 30°C warme stad terwijl ik mijn nieuwe schoenen van 8 cm. hoog aanhad - niet zo mijn beste idee, al maakt de mooiheid -én het feit dat ie amper €10 was- héél véél goed ! (♥ soldekes bij Zahia)

 

-hing ik de toerist uit op de vélo

 

-bleek dat ik tegen alle verwachtingen in het taalkundemonster -eindelijk- verslagen had


Diploma 1 is binnen! Na veel bloed, zweet, tranen en €1600 taalkundebijlessen. Mijn portemonnee zegt nog steeds een beetje auw, maar ik ben blij! Hoera! Eén tip: de beste examens maak je blijkbaar als je 24u. daarvoor de compromis voor je huis gaat tekenen

Nu nog tegen 16 augustus 25.000 zinnige woorden verzamelen over openluchttheater indestad en dan ben ik de trotse bezitster van meerdere universitaire diploma's, al klinkt dat wel graver dan het eigenlijk is. En dan moet u mij nu even excuseren want ik ga een danske placeren in mijn living en alvast beginnen dromen over de mooie Murano-ketting die ik mezelf beloofde en die mogelijkerwijs, zo ergens rond eind september, rond mijn nek zal hangen. 

3 opmerkingen:

Ruth zei

Haha, heet het tegenwoordig Film-, Theater- en Literatuurwetenschap? Toen ik het ooit studeerde kwam de Theater nog eerst, waarschijnlijk omdat het toen zo pover gesteld was met de afdeling Film (lees: Paulus gaf àlle vakken). Ik hoop dat dat er nu al op verbeterd is! :) Proficiat trouwens!

sarah zei

Wat een ijdele hoop koester jij daar! Paulus is nog steeds de keizer van de filmafdeling hoor. Op die 4 jaar kreeg ik slechts 1 keer een filmvak van iemand anders (in de master) en de lesgeefster was zijn vrouw, dus dat telt eigenlijk niet. Ik zei toch al dat het eigenlijk niet zoveel voorstelt, dat TFL-diploma ;o) Verder heet het dus effectief nog steeds TFL (ik heb de website er net nog eens op nagekeken), maar altijd consequent zijn is zo vreselijk moeilijk voor de UA...

mama Hélène zei

en eindelijk kon de rector het papiertje uit zijn schuif halen, zijn handtekening en stempel eronder zetten en aan jou geven !!
Een grote OEF kwam uit onze monden en onze harten deden een vreugdedansje ! Proficiat meisje !!!