woensdag 31 december 2008

Rijk en verwend

Beste allemaal,


Hier schrijft een zeer verwende jongedame. Afgelopen week had ik geen tijd om jullie te entertainen want ik en/of M. werden verwacht om dit alles uit te pakken:

Deze foto werd genomen na het kerstfeest in mijn ouderlijke thuis.

Deze cadeau's kregen we bij mijn bomma en bompa.

Bij de bomma's van M. scoorden we ook nog het volgende: centjes, overheerlijke opgelegde olijven (niet op de foto wegens al lang opgegeten), speciale confituur en straffe Marks & Spencer thee.

Maandag kreeg ik dan nog het langverwachte pakket aan dat ik had
besteld op Bake it pretty:

Verwennerij alom dus!

Toch heb ik niet enkel genoten van eten, uitpakken en gezellig samenzijn, ik heb ook vanalles gegeven. Ik ben vooral trots op mijn zelfgemaakte cadeautjes, na verschillende weken stilzwijgen mogen zij nu ook op dit blogje verschijnen:
Fruitella ketting en oorbellen voor E., mijn zusje.

Peekes en erwtjes ketting en oorbellen voor E.
Pleisterketting en pilletjesoorbellen voor E., mijn zusje én verpleegster in spé

En dan tot slot: een Levensboom-ketting voor Bomma, Mama, E. en mezelf:


Na een week feesten maak ik alvast een positieve balans op:
-Gezellige etentjes met allerhande familie: 4
-Vrolijk weerzien met kortstondig teruggekeerde Erasmussers: 2
-Met vrienden aan tafel: 1
-Blije gezichten bij uitgepakte cadeau's: veel
-Het besef dat je toch maar gelukkig bent zo 'rijk' te zijn dat je zonder zorgen goed eten en cadeautjes kan kopen: heel regelmatig!

donderdag 18 december 2008

Sneak peek!

Sarah heeft weer toegang tot het wereldwijde interweb en jawel, wat is het eerste dat zij dan doet? Een blogje schrijven!

De verhuis is goed verlopen, we moeten nog 1 kleerkast en het bed in elkaar zetten en wat CD rekken aan de muur bevestigen en dan zijn we helemaal geïnstalleerd. Ik heb een hele mooie, grote, nieuwe bureau gekocht en kijk er nu al naar uit om daar de komende weken mijn uurtjes te slijten. Hoewel ik eerlijkheidshalve moet bekennen dat ik op dit eigenste moment met de computer in de zetel hang. Overigens ook nieuw (wegens te grote oude zetel en te smalle terras/verhuisdeur) en ultracomfortabel!

Het is heerlijk om te zien hoe binnenin de onpersoonlijke naar Bomma's en de zee (denk aan de blokken op den dijk!) ruikende appartementsblok ons appartementje steeds meer 'thuis' wordt.

Aangezien ik de komende maand nog een aantal profs moet entertainen met papers, filmpjes en mijn mondelinge en schriftelijke charmante zelve zal de overvloed aan nieuwsgierige bezoekers zich nog even koest moeten houden en krijgen jullie bij deze al een zoethoudertje...