sarah?

Sarah houdt van verhalen. 

Het medium waarin deze verhalen zich presenteren doet er niet toe. Zo kijkt Sarah wellicht méér Netflix dan goed voor haar is en heeft haar papa nog steeds rugpijn van de stápels boeken die ze als kind stiekem in haar reistas verstopte. 

Maar ook haar eigen verhaal deelt Sarah graag. Ze begon dit virtueel erf in augustus 2008, een week nadat ze ging samenwonen. Vooral opdat haar mama zou weten dat ze dat kon: samenwonerij. En om haar lief wat te ontlasten, dat ie intussen nog geen chronische oorpijn heeft ontwikkeld van het luisteren naar al haar gepraat, is een klein wonder.

Met haar taal-en letterkunde diploma wil Sarah ooit wasmiddelennaambedenkster worden. Tot het effectief zo ver is, kijkt ze haar ogen uit in de wasmiddelenrayon en verzint ze verhalen bij achtergelaten boodschappenlijstjes. Dat is overigens niet haar enige afwijking. 

Sarah zit graag met haar handen in bietenburger-mengsel en leest (vegetarische) kookboeken alsof het romans zijn. Behalve bietenburgers eet Sarah ook graag couscous met groene kruiden. Of lasagna. Of sushi. Het grote nadeel van deze extreme liefde voor eten is dat ze hangry wordt als er géén eten beschikbaar is. Daarnaast is ze perfectionistisch en onhandig én verantwoordelijk en zelfstandig.

Sarah heeft ook een -niet zo verborgen- talentje om in bad te liggen. Ze instagramt, leest en schrijft er. Of ze maakt schuimbaarden met dochterlief. Occasioneel wil ze er zelfs bevallenVerder is Sarah -sinds ze zelf mama werd- gefascineerd door vrouwenlichamen die baby's maken en -vooral- voeden. En waar het hart van vol is loopt de blog van over... 

Tot slot houdt Sarah nog van geuren, die van versgemaaid gras of van het bos na een felle regenbui, bijvoorbeeld. Maar met stip op één: broeierig warm asfalt. Sarah is immers een stadsmeisje in hart en nieren. Samen met Michael, haar lief sinds 2005, dochter Olivia (Olijfje voor de vrienden - °10.03.2013), zoon Leon (°01.01.16) en de twee katers, Muji en Floris (°2008) woont ze in een huis in de stad. 

Tokyo, 2012
Aangenaam, sarahindestad.


meer weten?
mail mij op sarah[dot]binnemans[at]gmail[dot]com